Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Hondos Center Προσφορές

Hondos Center Προσφορές.
''Οι ειδικοί στην ομορφιά αναδεικνύουν τον πιο όμορφο εαυτό σου αποκλειστικά στα Hondos Center!Τώρα μπορείς να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς και να μάθεις μυστικά από τους ειδικούς αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.
Hondos Center Περιστέρι 22/12
Στο beauty corner του Pantene και ο Hair expert Χρήστος Καλλανιώτης θα σου δώσει συμβουλές για λαμπερά υγιή μαλλιά και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το χτένισμα των γιορτών. Εκεί βρίσκεται και η Νίκη Κάρτσωνα για να μοιραστεί μαζί μας τις δικές της συμβουλές ομορφιάς.
Hondos Center Ερμού /Ομόνοια 23/12 & Μαρούσι 24/12
Στο beauty corner Pantene & Max Factor και οι ειδικοί της ομορφιάς, Γιάννης Μαρκετάκης και Χρήστος Καλλανιώτης θα σου δώσουν συμβουλές για να λάμψεις στις γιορτές με εντυπωσιακό μακιγιάζ και λαμπερά μαλλιά . Εκεί βρίσκεται και η Νίκη Κάρτσωνα για να μοιραστεί μαζί μας τις δικές της συμβουλές ομορφιάς.''


''Ζήσε τη μελωδία των Χριστουγέννων! Αυτά τα Χριστούγεννα, η L’Oréal Paris γιορτάζει υπό τους ήχους του ρομαντικού τραγουδιού La vie en rose και σε προσκαλεί να ζήσεις και εσύ τη μελωδία των Χριστουγέννων με μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα σου προϊόντα.
Αποκλειστικά στα Hondos Center, αναζήτησε τα προϊόντα L’Oréal Paris που εμπιστεύεσαι για να ομορφύνεις τις γιορτές σου. Απόκτησε όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Elvive, τις βαφές μαλλιών Excellence και Casting Crème Gloss και τις λακ Elnett με έκπτωση -40%. Επιπλέον αναζήτησε τα εορταστικά gift boxes της L’Oréal Paris με τις κρέμες που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σου για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή στα 
αγαπημένα σου πρόσωπα. Τέλος, προετοιμάσου για το ρεβεγιόν με τα πιο λαμπερά προϊόντα μακιγιάζ της L’Oréal Paris αποκτώντας το δεύτερο προϊόν με έκπτωση -50%.
Γιατί σου αξίζουν τα πιο λαμπερά και μελωδικά Χριστούγεννα!''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου