Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Meet Market 2016

Meet Market 2016.
''Το καθιερωμένο bazaar ρούχων και αξεσουάρ ανεξάρτητων σχεδιαστών, τοπικών και βιολογικών προϊόντων, αντικειμένων τέχνης, κ.α. επιστρέφει με νέες ιδέες και περισσότερο κέφι στην Τεχνόπολη
Εσείς που δεν γνωρίζετε το Meet Market, καιρός να… επανορθώσετε. Το πιο δυναμικό και feel good «παζάρι» της πόλης επιστρέφει για ένα ολόκληρο πενθήμερο (25 έως 29 Μαΐου) στο περιθώριο του 16ου Αthens Technopolis Jazz Festival.
Με ακόμα περισσότερους εκθέτες, με όλα τα καλά του κόσμου στις καλύτερες τιμές, με μοναδικά κομμάτια και ευκαιρίες και με πολλή μουσική, το παζάρι που αγαπήσαμε από το 2007 εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας και μας προσκαλεί για ψώνια, βόλτες και πάρτι.
Όμως, για εσάς που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ το Meet Market, μερικές εξηγήσεις: To Meet Market είναι μια νομαδική αγορά που πραγματοποιείται σε τακτικά διαστήματα σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας. Σε αυτή συμμετέχουν ανεξάρτητοι σχεδιαστές μόδας, χειροτέχνες, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, ντελικατέσεν μικρής παραγωγής, ειδών για το σπίτι, καλλυντικών, vintage & retro ειδών, βινυλίων, αντικειμένων τέχνης και διαδραστικών παιχνιδιών.
Η βόλτα στο Meet Market δεν είναι απλά μια βόλτα για ψώνια∙ είναι διασκέδαση, επικοινωνία, γιορτή, ενημέρωση. Ένα πάρτι στο οποίο κανείς μπορεί να προσέλθει με τους φίλους, τα παιδιά του, τα κατοικίδιά του.
Στο Meet Market που αρχίζει την Τετάρτη 25 Μαΐου θα συμμετέχουν 120 παραγωγοί και δημιουργοί
από τους οποίους οι 30 είναι «πρωτοεμφανιζόμενοι».
The Meet Market - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 16th Athens Technopolis JazzFestival, Τετάρτη 25 έως Παρασκευή 27 Μαΐου από 18:00 - 00:00, Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου από 13:00 - 00:00.
Ελεύθερη είσοδος!''
ΠΗΓΗ : http://newpost.gr/entertainment/moysikh/536382/tagko-gia-3-sth-zwgia
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου